Conesa presenta la llista electoral de CiU amb la voluntat de seguir governant

Conesa argumenta la renovació en la llista electoral, que exclou fins a quatre regidors amb responsabilitat durant aquest mandat

Convergència i Unió ha presentat en societat les 25 persones que configuren la llista electoral per les eleccions municipals del mes de maig, en un acte aquest divendres, dia 17 de març. La llista de CiU incorpora Carmela Fortuny, Damià Calvet, Eloi Rovira i Mayte Pérez, entre altres; i exclou els actuals membres de l'equip de govern Pere Casajoana, Francesc Carol, Xavier Escura i Raül Grangé.

"Hem prioritzat la paritat i la renovació, el canvi i la regeneració democràtica", ha assegurat l'alcaldable de CiU i actual alcaldessa, Mercè Conesa. Precisament sobre l'exclusió d'alguns dels regidors actuals, Conesa considera que "la ciutadania demana que hi hagi moltes persones en la gestió pública i es renovin els càrrecs". "S'ha pogut fer molta feina però ens ve el davant un període, crec, de creixement d'activitat econòmica i he buscat quins perfils considerava més adequats per acompanyar-me en aquest moment".

Sobre els objectius electorals, l'alcaldable convergent ha sentenciat que volen seguir governant la ciutat tot i que no es fixen la majoria absoluta: "Aquest lideratge que hem exercit el volem continuar però no ens fixem cap objectiu concret".

Sobre la llista, Conesa ha detallat que buscava "persones amb gran experiència en política i que volen tenir un paper important en la política municipal", referint-se a Carmela Fortuny en Serveis Socials i Damià Calvet en qüestions urbanístiques. A més, ha prioritzat afegir independents i persones vinculades amb entitats santcugatenques.

Els noms de la llista electoral

1. Mercè Conesa (CDC

2. Cristina Paraira (UDC)

3. Carmela Fortuny (CDC)

4. Damià Calvet (CDC)

5. Eloi Rovira (CDC)

6. Carles Brugarolas (UDC)

7. Sussana Pellicer (CDC)

8. Joana Barbany (CDC)

9. Joan Puigdomènech (CDC)

10. Esther Salat (UDC)

11. Mayte Pèrez (independent per CDC)

12. Xavier Cortés (UCD)

13. Sílvia Solanelles (independent per CDC)

14. Llorenç Santasusagna (independent per CDC)

15. Pol Moragas (CDC

16. Dani Bosch (UDC)

17. Lola Mata (CDC)

18. Júlia Gifra (CDC)

19. Andreu Ares (CDC)

20. Sílvia Flury (CDC)

21. Carlos Felipe Reinoso (UDC)

22. Fernando Corominas (Súmate) independent

23. Marta Canas (CDC)

24. Montse Arboix (UDC

25. Jaume Pla (CDC)

Suplents

26. Josep Romero (CDC)

27. Ester Ballart (UDC)

28. Jordi Puigneró (CDC)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem