Conesa trenca el pacte amb el PSC pel 155 i torna a allargar la mà a ERC

Conesa ho ha anunciat aquest divendres, 13 d'abril, en una roda de premsa, després que ho fes el PSC aquest dijous

El pacte de govern a l'Ajuntament de Sant Cugat entre el PDeCAT-Demòcrates i el PSC ha quedat trencat definitivament. L'alcaldessa Mercè Conesa ho ha explicat aquest divendres, 13 d'abril, després que aquest dijous ho fes el PSC. Per Conesa la situació de repressió que viu el país i el 155 fan impossible que es torni a reaprendre aquest acord i ha tornat a demanar a ERC que entri al govern de Sant Cugat. "L'acord ideal és amb ERC i tornem a oferir la mà a ERC per si vol entrar al govern de Sant Cugat" Tot i això ha carregat contra els republicans "ERC ha tingut actitud de menysteniment cap aquest govern".



"La situació política del país és molt delicada, és extremadament greu tot el que està passant. El nivell de repressió que s'està exercint pels partits polítics del 155, fa que sigui impossible reprendre aquest marc de diàleg i estabilitat amb el PSC", ha dit Conesa.



Tot i això, Conesa ha fet un balanç positiu del pacte de govern amb el PSC. "Vam poder posar un full de ruta en comú". També ha destacat que el trencament del pacte ha estat de mutu acord. A més ha afegit que l'equip de govern se sent fort. "Ens sentim forts com equip de govern".

 
Comentaris

Destaquem