El Consell de Joves 12/17 s'acomiada del curs i valora positivament la feina feta

La temàtica tractada principalment ha estat la sobirania alimentària

El Consell de Joves 12/17 del curs 2021-22 tanca temporada. Ho ha fet dilluns 13 de juny, a les 18 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament, acompanyats dels regidors de Joventut, Alba Gordó (ERC) i Marco Simarro (CUP).

Gordó ha posat èmfasi en els dos temes protagonistes el curs: la sobirania alimentària i l'oci alternatiu. I considera que s'han complert amb èxit les expectatives. Simarro els ha animat a continuar amb la mateixa força el curs vinent.

Els membres de la mesa, representants dels consellers, han fet un repàs de l'activitat feta pels trenta membres del consell al llarg dels últims mesos: han fet 15 reunions i han aconseguit un funcionament més autònom.

Aquest era el primer any en què s'impulsava el Nou Reglament del consell, que el feia més obert i ampliava el rang d'edat, passant de 13-16 a 12-17. Aquesta acció forma part del Pla Local de Joventut.

Més info: S'ha complert ja un 80% del Pla Local de Joventut, destacant participació i oci alternatiu

Els joves també han elaborat un vídeo que explica les seves investigacions en sobirania alimentària: "S'ha de prioritzar el producte fresc, local i de temporada", han declarat. Han explicat, a més, que el consell s'organitza per comissions, en què es reparteixen les tasques.

Els representants dels diversos grups municipals, presents a la sessió plenària, els han donat les gràcies per la feina feta durant els mesos i han agraït també les famílies i les escoles per haver apostat per aquest projecte.

En acabar, els consellers i polítics han compartit un berenar de comiat.

Cloenda del curs 2021-22 del Consell de Joves 12/17. FOTO: Cristina Cabasés

Cloenda del curs 2021-22 del Consell de Joves 12/17. FOTO: Cristina Cabasés

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem