La consellera de Cultura destaca la col·laboració amb el sector cultural

La consellera ha destacat la coperació amb el sector cultural

La consellera de Cultura, la santcugatenca, Àngels Ponsa, ha signat el llibre d'honor de Sant Cugat. Ponsa ha destacat la col·laboració que fa amb el sector cultural perquè es pugui plantar cara a la pandèmia. "Estem en contacte permanent amb el sector, estem treballant fent feina cooperativa. No estem en una bona situació epidemiològica avui dia, No són bones notícies. Hem de recordar que qui mana són les autoritats sanitàries. Lluitant amb tot això, Intentem tirar endavant la cultura". Àngels Ponsa va ser regidora de Cultura de Sant Cugat i ha recordat el seu pas pel municipi. "Visc la visita a l'Ajuntament amb molta il·lusió, jo gaudeixo molt visitant el país, però aquesta és casa meva i on vaig descobrir la meva vocació política. Tinc molt bon record dels 8 anys que vaig ser regidora"

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat que la consellera i ella coincideixen amb molts actes. "No només abastarem temes de la covid, tenim temes pendents, com el Monestir, el premi Gabriel Ferrater, de la capital de la Sardana"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem