Consulta si t'ha tocat ser en una mesa electoral per les eleccions al Parlament

La mesa electoral està integrada pel president i dos vocals, i en el sorteig també designa dos suplents i reserves

L'Ajuntament de Sant Cugat ha sortejat els membres de les meses electorals per les eleccions catalanes del 12 de maig. Com en cada cita electoral, l'Ajuntament ha habilitat un web per consultar si t'ha tocat ser en una mesa electoral. La mesa està formada per un president i dos vocals. En el sorteig, s'han designat dos suplents per a cada càrrec, que també s'han de presentar a la cita electoral. En les darreres eleccions generals, i com a novetat, els ciutadans podien consultar si eren reserva, és a dir, les persones que han de substituir els suplents si cap hi pot anar (es coneixia abans de les eleccions).

Consulta si t'ha tocat ser en una mesa electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. A més, aquest divendres s'han començat a enviar les notificacions.

Les persones designades rebran la corresponent notificació de la Junta Electoral de Zona. Les persones designades disposen de 7 dies des de la notificació per al·legar davant la Junta Electoral de Zona una causa justificada i documentada que els impedeixi acceptar el càrrec.

Més info: Eleccions 12-M a Sant Cugat: tot el que has de saber per votar

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem