Convergència se suma a la campanya en contra de la venda il·legal al carrer

El grup municipal portarà una moció al ple per demanar que Sant Cugat s'adhereixi a 'Digues no', una campanya informativa en contra el top manta

Convergència vol engegar una campanya a Sant Cugat per conscienciar els ciutadans de les conseqüències de la venda il·legal al carrer. La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha detallat que es repartiran un miler de tríptics per fer veure als santcugatencs "que és una pràctica il·legal" que perjudica les botigues. Tot i això, la responsable de Comerç ha reconegut que "no hi ha molt top manta. Es poden comptar amb una mà".

Així, el grup municipal convergent presentarà una moció al ple del mes de novembre per tal d'adherir Sant Cugat a la campanya Digues no, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya enfocada a conscienciar a la població a no comprar en els manters. "Tenim la sort que a Sant Cugat no tenim molt top manta, però és molt adient que la gent de Sant Cugat sigui conscient de tot el que comporta comprar a aquesta gent", ha assegurat Pérez.

Segons Pérez, a Sant Cugat es col·loca algun manter al carrer de Santiago Rusiñol i al mercadet dels dijous. Un dels problemes, ha apuntat, és que darrere "hi pot haver màfies, producte robat o imitacions". "La millor manera per solucionar-ho seria que trobessin feina", ha afirmat la regidora, que ha obert la porta a donar suport des de l'Ajuntament a algun manter veí de Sant Cugat, tot i que ha afirmat que creu que no n'hi ha cap.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem