ERC-MES es planteja instal·lar màquines de preservatius als instituts

Amb motiu del Dia Mundial Contra la Sida, ERC-MES proposa diverses accions de prevenció i conscienciació

El grup municipal ERC-MES, proposarà en el ple municipal del mes de novembre, que s'estudiï la possibilitat de col·locar màquines expenedores de preservatius als centres educatius, així com que es potenciïn els programes d'educació i salut sexual als instituts.

El plantejament forma part d'un seguit de propostes que la formació vol dur a terme amb motiu del Dia Mundial Contra la Sida, que té lloc l'1 de desembre.

Entre aquestes, ERC-MES també demana al Consistori que contempli la viabilitat de posar màquines de preservatius gratuïtes al municipi, adreçades al jovent.

La moció d'ERC-MES proposa que Sant Cugat s'adhereixi a la Declaració de París, d'acció accelerada a les ciutats per tal de posar fi a l'epidèmia del VIH/ Sida a escala mundial a les ciutats el 2030. A més també  es demana a la ciutat que impulsi polítiques i estratègies per lluitar contra la malaltia al municipi.

La moció també vol que cada 1 de desembre, l'Ajuntament col·loqui un llaç vermell a la façana de l'edifici per reivindicar el Dia Mundial Contra la Sida. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem