Cortés (Valldoreix Plural): “Les grans fites a Valldoreix han estat sempre progressistes”

L'agrupació de forces progressistes Valldoreix Plural ha celebrat el seu acte final de campanya amb parlaments dels partits i entitats que donen suport a la candidatura de Juanjo Cortés

Aquest diumenge, 28 de maig, els valldoreixencs també decidiran qui serà el president que lideri l'EMD de Valldoreix el proper mandat. El presidenciable Juanjo Cortés, amb l'agrupació d'electors Valldoreix Plural, té clar que les forces progressistes són "el motor" del canvi i les que s'encarregaran de "revitalitzar la vida social i cultural" de l'entitat municipal descentralitzada. En l'acte final de campanya, celebrat aquest divendres 26 de maig, Cortés també ha fet memòria del govern amb l'alcalde socialista Josep Lluís Martínez i els dos mandats progressistes de Montse Turu: "El canvi està arribant. Les grans fites a Valldoreix han estat sempre progressistes".

Més info: Juanjo Cortés (Valldoreix Plural): “Tenim un gran dèficit d’equipaments, estan obsolets”

Tot i que considera que ha estat una "campanya complicada", ha agraït l'esforç i tot el suport rebut per part dels partits, les entitats i els simpatitzants. Per a Juanjo Cortés, la presència de les entitats és fonamental: "5 entitats ens donen suport, són part del teixit associatiu i les protagonistes, i totes les entitats de la vida social". Representants de l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, Acció Cultural, Valldoreix Cultural i Plural i l'Associació de Veïns Ca n'Enric han assistit a l'acte per donar suport al candidat.

També ha volgut agrair els partits, "tot i les diferències de matisos", ja que considera que "a través d'aquest consens" s'aconseguirà el canvi que es va iniciar fa quatre anys amb un govern d'esquerres. L'alcaldessa de Sant Cugat i representant d'ERC, Mireia Ingla, ha recalcat la importància de "fer avançar Valldoreix i mirar cap endavant", donant suport a la candidatura de Cortés.

L'alcaldable d'En Comú Podem a Sant Cugat, Ramon Gutiérrez, ha declarat que estan "convençuts que els veïns no són ximples" i s'han adonat de la "campanya lletja" que ha fet la dreta: "No estem en contra de l'Escola de Música i totes les mentides que s'han dit, la ciutadania ho sabrà veure". Per part del PSC, Susana Casta, ha valorat l'experiència de Cortés: "Porta una vida treballant per Valldoreix, no només l'últim any. És el nostre president de cor". Àlex Aguilar, de la CUP, també ha ressaltat la "Importància de l'acord" d'entitats i polítics i ha denunciat la "falta d'idees pròpies" del govern actual: "Hi ha urgència democràtica per l'acció".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem