Crida de Raül Romeva a participar a la manifestació de la Diada

La Diagonal de Barcelona acull la manifestació independentista convocada per l'Assemblea Nacional Catalana

El santcugatenc Raül Romeva, empresonat des del passat 23 de març pel Tribunal Suprem, ha fet una crida a través de les xarxes socials per animar a participar a la manifestació independentista d'aquest 11 de Setembre a Barcelona. Un any més, l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat una marxa sobiranista per la Diada Nacional de Catalunya, que enguany tindrà lloc aquest dimarts a la Diagonal de Barcelona.

Romeva, que va formar part del govern de Carles Puigdemont com a conseller d'Exteriors, ha demanat a la gent que surti al carrer per manifestar-se. Ho ha fet a través d'un missatge al seu compte de Twitter: "Sortir al carrer dimarts vol dir sortir de la presó moral i col·lectiva en què ens volen tancats. Expressem-nos, reivindiquem-nos, conjurem-nos. L'hora del poble és sempre".

El santcugatenc ha acompanyat el seu missatge amb una imatge on surt acompanyat d'Oriol Junqueras i Gabriel Rufián en la manifestació de l'11 de Setembre de 2017. Enguany, Romeva haurà de viure la Diada Nacional de Catalunya des de la presó de Lledoners, on està empresonat de manera preventiva pel Tribunal Suprem per un presumpte delicte de rebel·lió arran del referèndum de l'1 d'octubre.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem