Cs demana el cessament de Pellicer per les seves declaracions i la seva gestió

Fa uns dies es va viralitzar un vídeo, de fa un any, on la tinent d'alcaldia de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge fa unes polèmiques declaracions sobre els problemes en habitatge

La secció local de Cs demana a l'alcaldessa, Carmela Fortuny, el cessament de la tinent d'alcaldia de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Sussana Pellicer, per les seves declaracions sobre habitatge, en les quals insta als santcugatencs que no poden fer front als preus de l'habitatge a Sant Cugat, a buscar alternatives en altres municipis, com Rubí o Cerdanyola. Les declaracions han sortit a la llum després que s'hagi viralitzat un vídeo de fa un any. D'altra banda, Cs ha assenyalat que "la gestió en l'àrea de Serveis Socials ha estat pèssima".

A més, segons la força política municipal, les declaracions de Pellicer, representen les polítiques en habitatge que ha implementat l'equip de govern. "Són unes declaracions inacceptables, intolerables i excloents", ha explicat Aldo Ciprian, portaveu del grup. "Això és el que significa el govern del PDeCAT, i no només dels últims mandats", ha afegit. Cal recordar que en l'últim Ple Municipal es va aprovar una moció per garantir que el 30% dels habitatges de nova construcció siguin protegits. "Ara s'intenten blanquejar algunes accions amb polítiques socials, que en cap cas responen a les necessitats reals d'aquesta ciutat", ha dit també Ciprian.

A més, Munia Fernández ha assenyalat que amb aquestes declaracions la "marca Sant Cugat a l'exterior queda molt deteriorada", i que "s'està discriminant als santcugatencs". A banda de criticar les declaracions, però, Fernández ha volgut deixar clar que, a més, la gestió de l'àrea de Serveis Socials és dolenta: "Més enllà del que es recull en la notícia sobre aquestes declaracions, volem denunciar una realitat. No és només que es faci fora a les persones, que ja és greu, és que s'està discriminant a les persones que viuen aquí", ha argumentat.

Aquest és el segon grup que demana la marxa de Pellicer, ja que també ho havia fet la CUP-PC.

Més info: La CUP-PC demana la dimissió de la tinent d'alcalde d'Habitatge

 
Comentaris

Destaquem