Cs "neteja" Sant Cugat de símbols "partidistes"

Els 3 regidors santcugatencs del partit han retirat llaços grocs dels carrers de la ciutat

Ciutadans a Sant Cugat del Vallès ha sortit aquest divendres, 27 de juliol, al carrer per "netejar-lo" de símbols "partidistes". Una acció de la qual han participat els tres regidors que la formació té al consistori santcugatenc, i que s'ha difós a les xarxes socials mitjançant un vídeo.

 

"Les institucions, les places i els carrers són de tots i ham de garantir la neutralitat i el respecte a la pluralitat dels ciutadans", reivindica la formació a Twitter. "Avui, Ciutadans Sant Cugat ha retirat simbologia partidista perquè els veïns tenen dret a un espai públic lliure d'ingerències polítiques", afegeixen.

 

 

L'acció de Ciutadans arriba just després de la sentència de dimarts, 24 de juliol, del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la qual es prohibeix la col·locació de l'estelada a la via pública i s'assegura que l'exhibició "a l'espai públic" de qualsevol "element" que "representa una opció política" és il·legal, perquè vulnera el principi d'"objectivitat" i de "neutralitat institucional".

 

Més info: El Tribunal Superior de Justícia prohibeix l'estelada a la via pública de Sant Cugat

 

Una sentència que l'Ajuntament de Sant Cugat ja ha anunciat que recorrerà.

 

Més info: L'Ajuntament de Sant Cugat recorrerà la sentència de l'estelada al Suprem

Més informació
 
Comentaris

Destaquem