Cs posa en relleu la tasca feta en els dos primers anys de mandat

La formació municipal ha destacat totes les mocions presentades adreçades a la ciutadania i que s'han aprovat

Ciutadans ha fet balanç dels dos primers anys de mandat aquest dijous 20 de juliol. Un balanç del qual, tal com ha destacat el portaveu de la formació, Aldo Ciprian, "hem d'estar orgullosos". 

La formació taronja ha destacat la feina feta durant aquests dos anys posant en relleu que "totes les mocions que hem presentat al ple són de coses que fan referència única i exclusivament a la ciutat, a diferència d'altres partits que només presenten coses que, moltes vegades, no tenen res a veure amb la ciutat", ha apuntat Ciprian. 

El portaveu de Cs ha carregat cap a alguns dels partits polítics, ja que "han tret avantatge del seu càrrec per apujar-se els sous sense donar res a canvi". En aquest cas, Aldo Ciprian s'ha referit al canvi de condicions de Mireia Ingla (ERC-MES), Núria Gibert (CUP-PC) i Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA). 

Pel que fa al pacte de govern entre PDeCAT i PSC, Aldo Ciprian ha aprofitat per posar sobre la taula que "curiosament des que hi ha aquest acord PDeCAT no ha perdut cap moció. Podríem parlar d'un pacte ocult entre PDeCAT i PSC amb PP i el regidor no adscrit Dimitri Defranc".


 

Una vegada més, des de la formació taronja han aprofitat per mostrar "la nostra preocupació per la inexistent presència de l'alcaldessa. Només està present quan s'ha de fer la foto". 

Les mocions aprovades i els objectius aconseguits

Durant el balanç, la regidora de Cs, Múnia Fernández-Jordán, ha destacat totes aquelles propostes que han nascut del seu partit i s'han aprovat al ple municipal. En aquest cas, Fernández-Jordán ha afegit que "nosaltres fem mocions per preocupar-nos pel dia a dia dels ciutadans de Sant Cugat". 

La regidora dels taronges ha recordat les mocions adreçades a la infància, com la millora dels parcs infantils, l'opció de donar prioritat a les persones amb bebès a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), o que els canviadors de bolquers estiguessin en una zona neutral.

Pel que fa a les mesures de medi ambient, Fernández-Jordán ha destacat totes les mocions presentades en aquest àmbit. Com les relacionades amb els porcs senglars o el mosquit tigre.

Incompliments de l'equip de govern

El regidor de Cs Sergio Blázquez ha estat l'encarregat de parlar de tots aquells punts en què l'equip de govern "no ha complert amb la seva paraula". 

En aquest cas Blázquez ha parlat de les pistes esportives de les Planes, l'Espai Pere Grau, de la Sala Polivalent, de la cobertura de les piscines del Parc Central, de la necessitat de comptar amb més agents dels Mossos d'Esquadra, entre d'altres.

Objectius per als pròxims dos anys

La formació taronja es planteja continuar treballant amb mocions locals i que beneficiïn als ciutadans

A més, esperen que l'equip de govern es "repensi el projecte de la nova biblioteca, aconseguir que Sant Cugat sigui zona 1 en el sistema tarifari sense que repercuteixi en l'IBI".

Ciutadans ha recordat que continuarà treballant per aconseguir urgències pediàtriques les 24 hores del dia al CAP de Sant Cugat, així com que treballarà per la "conciliació familiar i totes aquelles mesures que facilitin tenir nens i nenes", ha apuntat Múnia Fernández-Jordán.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem