Cs vol l'hospital de referència per a Sant Cugat i confia en un "bon resultat" al municipi

El partit taronja ha fet un acte de campanya a la ciutat amb el cap de llista, Carlos Carrizosa

Ciutadans ha reivindicat l'hospital de referència per a Sant Cugat en un acte de campanya aquest diumenge, 5 de maig, que ha comptat amb el cap de llista de la formació taronja, Carlos Carrizosa. El candidat de Cs a presidir la Generalitat ha assegurat que l'anunciat hospital de dia Vicente Ferrer "no és suficient" i ha lamentat que els santcugatencs hagin de desplaçar-se "lluny de la ciutat per poder anar a l'hospital". 

També en clau local, Carrizosa ha apuntat que espera obtenir uns bons resultats a Sant Cugat i ha apel·lat els abstencionistes i els votants "desencantats" amb el PSC i el PP. També ha fet una crida a aquells votants que en les darreres municipals van votar Valents al municipi i que, segons Carrizosa, van fragmentar el vot provocant que Cs es quedés fora del consistori.

Sobre els socialistes, el candidat de Cs ha assegurat que "han traït" els seus votants amb l'amnistia i els han tractat "com a ciutadans de segona". Carrizosa també ha remarcat que "és previsible" que el vot al PP a Catalunya "serveixi de moneda de canvi" perquè Alberto Núñez Feijóo arribi a la Moncloa. En aquest sentit, Carrizosa ha assegurat que estan "farts del constitucionalisme acomplexat" del partit socialista i el PP, a qui acusa de "necessitar sempre els nacionalismes". "Al nacionalisme cal desallotjar-lo", ha apuntat. 

L'acte de campanya ha comptat amb l'alcaldable a les darreres municipals de Ciutadans, Aldo Ciprian, i amb el número 3 per Barcelona, el santcugatenc David Andrés, a més d'altres membres i simpatitzants del partit. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem