La CUP defensa la vianantització de Quatre Cantons davant la retirada de pilones

La CUP considera la retirada de pilones un pas enrere per fer de Sant Cugat una ciutat més neta i titlla a l'alcalde d'actuar de cara a la galeria

La CUP Sant Cugat reafirma la seva aposta en matèria de mobilitat de vianantitzar la plaça dels Quatre Cantons i dels carrers del seu voltant davant la retirada de pilones a l'Anella Verda tal i com ha indicat la formació política en un comunicat. 

Més info: Es retiren les pilones i s’instal·laran càmeres de videovigilància a l’anella verda

L'aposta de la CUP és que el centre esdevingui un espai per vianants, bicicletes i VMP, i d'aquesta manera "avançar cap a una ciutat més neta i saludable per als santcugatencs". Considera la retirada de pilones un pas enrere en aquesta matèria i demanen que s'escolti als diversos col·lectius de la ciutat que s'han posicionat clarament durant les últimes hores.

El grup municipal rebutja l'escenificació de l'acció, qualificant la participació de l'alcalde Josep Maria Vallès i del tinent d'alcalde Bernat Picornell en la retirada de les pilones una "posada en escena de cara a la galeria totalment prescindible".

La CUP també és molt crítica amb el paper d'ERC des del pacte de govern amb Junts pel govern de la ciutat. Considera que no només "no defensen els avenços aconseguits durant l'últim govern", del que també participaven, sinó que, "legitimen els retrocessos duts a terme per Junts".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem