La CUP vol la segona residència i un centre cívic a Can Canyameres

El candidat a l'alcaldia Marco Simarro aposta per donar als veïns de Volpelleres un lloc on socialitzar i fer comunitat

El candidat a l'alcaldia de Sant Cugat de la CUP, Marco Simarro, ha explicat aquest dijous, 25 de maig, a Can Canyameres, que convertir aquesta masia en un espai social i cultural és una de les prioritats del partit pel que fa a equipaments, així com la segona residència pública de gent gran i una nova seu per a serveis socials.

"Aquests dies s'estan prometent grans projectes sense explicar quina prioritat tenen ni amb quina lògica, i nosaltres volem fer una proposta més concreta d'allò que considerem prioritari a desenvolupar els anys vinents", ha declarat Simarro. En aquest sentit, el candidat ha explicat que els veïns de Volpelleres necessiten d'un lloc per socialitzar i fer comunitat i vol convertir Can Canyameres en aquest espai.

Pel fa a la segona residència, des de la CUP afirmen haver treballat per aconseguir-la per solucionar el problema de les ràtios entre places públiques i gent gran de la ciutat i demanen que el compromís recent d'ERC per la seva construcció a Volpelleres "sigui una realitat que vagi més enllà de la campanya".

Més info: ERC promet una segona residència pública pel següent mandat

Per últim, Simarro també ha posat sobre la taula la necessitat de canviar de lloc la seu dels serveis socials perquè tingui una ubicació més cèntrica i accessible, que ara està situada a la Casa Mònaco.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem