ERC promet una segona residència pública pel següent mandat

A Sant Cugat hi ha 68 places públiques a la residència de gent gran, i és competència de la Generalitat concertar-ne més

L'alcaldessa de Sant Cugat i candidata d'ERC a les eleccions municipals, Mireia Ingla, ha anunciat la voluntat del partit de construir una segona residència pública per la gent gran del municipi, "una demanda que fa anys que hi ha i que ara té més sentit que mai veient el creixement de la ciutat", segons paraules d'Ingla.

Un cop construïda, caldran que es concertin places públiques per la residència, la qual cosa és competència de la Generalitat de Catalunya. És per això que a la líder d'ERC a Sant Cugat ha estat acompanyada pel secretari general del departament de polítiques de Drets socials de la Generalitat, Oriol Amorós, que ha explicat que les places no es poden concertar fins que la residència no existeixi físicament, però un cop acabada "podem assegurar amb un 90 o 100% de probabilitats que podrem concertar aquestes places".

"És evident que una sola residència de 68 places és insuficient per Sant Cugat", ha afegit Amorós, donant suport a la iniciativa d'Ingla, que ha reconegut que "en aquest mandat és obvi que no hem avançat tot el que ens hauria agradat, però ara ja no podem esperar més". El que sí que ha fet el govern és reservar el sòl on construir la residència, davant l'escola Ll'Olivera al barri de Volpelleres.

Més info: La segona residència pública de Sant Cugat, "una necessitat molt clara"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem