Damià Calvet i Jordi Puigneró es donen de baixa del PDeCAT

Els dos consellers de Sant Cugat aposten pel partit de Carles Puigdemont

El consellers santcugatencs Damià Calvet i Jordi Puigneró s'han donat de baixa del PDeCAT i aposten exclusivament pel projecte de Carles Puigdemont, Junts per Catalunya. Així ho han anunciat a les xarxes socials, conjuntament amb els també consellers Miquel Buch i Meritxell Budó.

"Fa temps que molts i moltes hem fet una aposta de futur: Junts per Catalunya. Ho hem fet des del convenciment del mandat de l'1 d'octubre i també de la voluntat de revertir la repressió, l'exili i la presó", han argumentat els quatre consellers amb una carta conjunta.

És una conseqüència més de la disputa entre Junts per Catalunya i PDeCAT i que ha provocat nombroses baixes en el segon, com la de Carmela Fortuny, exalcaldessa i portaveu de Junts a Sant Cugat. Carles Puigdemont també ha fet el mateix pas aquest dilluns 31 d'agost.

Més info: La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, es dona de baixa del PDeCat

"Pels presos, pels exiliats, però sobretot per l'immens capital d'esperança i somnis que el poble de Catalunya ha dipositat en la seva llibertat, necessitem les millors eines, i avui creiem que aquesta eina és Junts per Catalunya", apunten Calvet, Puigneró, Budó i Buch.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem