David Cid: "Hi ha un cansament d'una determinada manera de fer. La gent busca aire fresc"

El diputat al Parlament per Catalunya en Comú ha visitat Sant Cugat

David Cid, diputat al Parlament per Catalunya En Comú, ha visitat Sant Cugat del Vallès aquest divendres, 30 de novembre, per acompanyar Ramon Gutiérrez en la presentació de la seva candidatura a les eleccions municipals per Sant Cugat en Comú.

Més info: Gutiérrez es presenta com a única candidatura per Sant Cugat En Comú a les municipals

Acompanya Ramon Gutiérrez en la seva presentació de candidatura a les eleccions municipals per Sant Cugat En Comú.

La veritat és que per nosaltres és un moment molt important perquè comença també l'aterratge de Catalunya En Comú a les diferents localitats d'arreu de Catalunya. I, especialment, per encarar les eleccions municipals del pròxim mes de maig, que són molt importants, perquè serà en aquell moment on començarem a tenir grups municipals arreu de Catalunya. Esperem també que aquí a Sant Cugat tinguem un grup municipal molt potent, per provocar un canvi a la ciutat que és el que desitgen.

 

Quina és la força d'aquestes eleccions municipals?

Nosaltres el que estem intentant, sobretot, és millorar la vida de la gent. Evidentment també temes com el canvi climàtic, la municipalització de l'aigua, la lluita contra la corrupció, l'accés a l'habitatge, que aquí a Sant Cugat és un tema important... Aquests són els objectius que ens marcarem nosaltres a Sant Cugat, però també arreu del territori.

 

Una clara aposta pels governs municipals.

Sobretot treballar per tenir governs locals i municipals que treballin per millorar les condicions de vida de la gent arreu de Catalunya. I, òbviament, també, amb la voluntat de mantenir aquelles alcaldies que tenim ara, com per exemple l'alcaldia de Barcelona.

 

Què suposa per al partit aconseguir bons resultats a les municipals?

Per nosaltres, de fet, les eleccions més importants són les eleccions municipals, perquè és allà on la gent et coneix, on participa bona part de l'actiu que està inscrit a Catalunya En Comú. A més a més, és on tens el contacte més directe amb la ciutadania. Per tant, per nosaltres són unes eleccions de primer nivell. Per Catalunya En Comú són les eleccions més importants que hi ha en l'horitzó.

 

Quin és l'objectiu?

L'objectiu principal és treure el millor resultat possible a les eleccions municipals arreu de Catalunya. Però sobretot, al final, les organitzacions, els partits, són un mitjà, no són un fi en si mateix, i el que volem nosaltres és que molta gent molt diversa, de procedències molt diverses, s'acosti a Catalunya En Comú i serveixi perquè s'impliqui en la política i ajudi a canviar les coses de tal com s'estan fent.

 

En quin sentit?

En primer lloc, evidentment, a Sant Cugat fa més de 34 anys que tenim un govern en mans primer de Convergència, després del PDeCAT, i ara veurem de qui, però volem fer les coses d'una manera diferent. Creiem que Sant Cugat necessita un canvi, i aquest és l'objectiu amb el qual es presenta aquest equip potent. Amb molta gent que ve d'espais molt diferents, fins i tot que fins ara no havien participat en política. Crec que aquest és el valor de Sant Cugat En Comú i de Catalunya En Comú.

 

És possible aquest canvi a una ciutat com Sant Cugat?

Ells estan molt confiats que així sigui, i jo també crec que hi ha una oportunitat. Crec que hi ha un cert cansament d'una determinada manera de fer. La gent busca aire fresc, busca reptes nous, busca polítiques noves. Reptes com el canvi climàtic, la municipalització de l'aigua, l'accés a l'habitatge, i especialment també la lluita contra la corrupció. La gent vol institucions netes, lliures de corrupció. Sant Cugat, malauradament, ha estat el centre de polèmiques vinculades a casos de corrupció, especialment del 3%, vinculats a governs locals. És necessari obrir un nou horitzó a Sant Cugat. Un horitzó de futur. Crec que és possible aquest canvi. I amb aquest objectiu la gent de Sant Cugat en comú es presenta per ser part fonamental d'aquest canvi.

 
Comentaris

Destaquem