Dimiteix la Junta Gestora del PDeCAT a Sant Cugat

La dimissió de la Junta Gestora coincideix amb el trencament del PDeCAt amb Junts

La Junta Gestora del PDeCAT Sant Cugat ha dimitit de les seves funcions aquest dimarts, 8 de setembre, en una assemblea extraordinària del partit. La Gestora estava formada per la presidenta Lola Mata, acompanyada per la vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix, Elena Degollada; Joan Soler; la regidora Cristina Paraira; els Consellers Nacionals Salvador Massip i David Miralles; i el president de les JNC, Marc Ledesma.

Els consellers nacionals Massip i Miralles també dimitiran dels seus càrrecs al Partit Demòcrata. Tot i això, de moment no s'han donat de baixa del PDeCAT, excepte el David Miralles. Mata també va dimitir la setmana passada del seu càrrec com a membre de l'executiva de la Vegueria de les comarques de Barcelona.

La dimissió coincideix amb el trencament del PDeCAt amb Junts. 

La Junta Gestora es va crear al mes de febrer després de la dimissió d'aleshores president del PDeCAT local, Eloi Rovira, amb la intenció que es convoqués una assemblea per escollir nova directiva local. En aquests mesos no s'ha convocat assemblea i ara haurà de decidir la direcció Nacional. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem