El Centre Oest destinarà la lliure disposició a millorar places i dinamitzar el barri

El Consell de Barri ha aprovat quatre projectes als quals es destinaran els 15.000 euros disponibles del pressupost

Jocs pintats al terra de la plaça del Doctor Galtés, aparells gimnàstics a la plaça dels Jocs Glorals, activitats de Nadal a la plaça de Can Quitèria i una Festa del Barri Centre-Estació són els quatre projectes als quals es destinaran els 15.000 euros de lliure disposició que disposa el Consell de Barri de Centre Oest de Sant Cugat.

Així s'ha aprovat en sessió extraordinària del Consell aquest dilluns, 12 de desembre. Quatre propostes escollides entre les 11 proposades per entitats i associacions del barri i grups polítics.

En el primer cas, es pintaran jocs infantils a part de la plaça del Doctor Galtés, a més d'afegir-hi bancs i paperera (3.000 euros). Pel que fa a la plaça dels Jocs Florals, es remodelarà l'espai afegint aparells gimnàstics (6.000 euros).

Les altres dues propostes tenen com a objectiu dinamitzar el barri. D'una banda, s'organitzaran activitats de Nadal a la plaça de Can Quitèria el 17 de desembre, amb tallers infantils i animació (3.050 euros). D'altra banda, se celebrarà una Festa de Barri al centre-estació, dinamitzada per les entitats del barri (1.500 euros).

Entre les propostes descartades, per falta de viabilitat, hi havia, per exemple, l'arranjament de les travesses de talusos al Parc Ernest Lluch, que superava la partida pressupostària, o insonoritzar la plaça de Can Quitèria, no viables tècnicament.

Tot i l'acord del Consell de Barri, no hi ha faltat el desacord en alguns aspectes, com la manca de definició del criteri per decidir les propostes a les quals destinar els diners de lliure elecció, o establir qui pot fer les propostes. Uns aspectes que la presidenta del Consell, Mayte Pérez, ha emplaçat a treballar de cara a l'any vinent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem