El govern diu que les crítiques als pressupostos participatius són "infundades"

La CUP ha acusat el govern municipal de desvirtuar algunes propostes presentades pels ciutadans

L'equip de govern de Sant Cugat ha afirmat que les crítiques als pressupostos participatius són "infundades". Així ho ha assegurat el regidor de Medi Ambient i Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, després que la CUP s'hagi mostrat molt crítica amb la gestió de l'Ajuntament durant el procés dels pressupostos participatius acusant el govern santcugatenc de desvirtuar algunes propostes presentades pels ciutadans i utilitzar el procés per legitimar "les seves accions programàtiques".

En aquest sentit, Puigdomènech ha afirmat que la modificació de les propostes inicials "estava contemplada des de l'inici del procés" amb l'objectiu "d'arribar a acords" i "unificar propostes". Segons el Comissionat, aquesta "reelaboració estava aprovada al reglament aprovat pel Consell de Ciutat".

D'altra banda, Puigdomèch, ha recordat que les propostes "no tenen l'origen en l'equip de govern" sinó que "l'equip de govern ha destinat una part del pressupost d'inversions perquè els ciutadans decideixin". Pel que fa a les crítiques dels cupaires de què "s'ha perdut el caràcter autogestionat de diverses propostes", Puigdomènech ha remarcat que "es va deixar clar des d'un inici que eren propostes d'inversió" i que "un cop escollides, ja s'entrarà en el debat del seu funcionament".

És per aquests motius que el regidor ha donat per bones les crítiques. "Benvingudes siguin les crítiques, per poder millor, però són infundades".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem