El govern elimina la gerència i destitueix el gerent de Promusa i el director de Seguretat

L'alcaldessa de Sant Cugat ha fet balanç dels 100 primers dies de govern

El Govern de Sant Cugat ha destituït el gerent de Promusa, Lluís Hosta, i ha decidit prescindir de la gerència de l'Ajuntament. Així ho ha anunciat en una roda de premsa l'alcaldessa, Mireia Ingla, aquest dilluns, 23 de setembre, per fer un balanç dels 100 primers dies de govern. D'aquesta manera, s'haurà de nomenar un substitut per a la gerència de Promusa, que segons apunta Cugat.cat seria Jordi Núñez, que ha estat gerent de l'empresa pública d'habitatge de Sabadell, Vimusa. Tot i això, l'alcaldessa no ha volgut confirmar en la roda de premsa si aquest seria el nom del nou gerent.

En paral·lel, la funció de la gerent, fins ara Carme Oliver, caurà en mans de la nova figura de Coordinador de govern, Ferran Villaseñor, que farà d'enllaç. "Hem decidit tenir un nou model organitzatiu que demana eliminar la gerència amb aquest model comptarem amb un coordinador general per fer d'enllaç entre la feina organitzativa interna i el govern", ha explicat Ingla.

El govern també ha decidit prescindir del director de Seguretat, Jaume González, que segons ha explicat Ingla, no es substituirà, sinó que la seva funció la farà algun comandament de la Policia Local.

Ordenar la gestió 

D'aquesta manera, després dels 100 dies de govern, la intenció del nou equip és "ordenar la gestió interna i engegar el programa de govern". Així, hi haurà 7 direccions d'àmbit. Economia; Mobilitat; Urbanisme; Cultura, Educació i Esports; Serveis Socials; Participació i Serveis Urbans. 

L'alcaldessa ha volgut destacar que le balanç dels 100 dies és positiu i que "ara hem pres el control de l’Ajuntament i ens estem enfocant".  

 
Comentaris

Destaquem