El PDECat engega la campanya pel referèndum a Sant Cugat malgrat les prohibicions

La campanya pel referèndum comença a Sant Cugat

Aquest divendres, dia 15 de setembre, ha de començar la campanya electoral pel referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre convocat pel govern de Catalunya i que ha estat suspès pel Tribunal Constitucional i investigat per la Fiscalia. Tot i això, el PDECat engega la campanya pel Sí a Sant Cugat amb la tradicional enganxada de cartells pel municipi. El president Carles Puigdemont manté que hi haurà votació el pròxim 1 d'octubre, ja que la nova legalitat catalana ho empara.

Així, com en altres eleccions convencionals, la formació nacionalista enganxarà cartells electorals referents al referèndum. L'acció convocada pel PDECat començarà a les 22.30 hores d'aquest dijous, 14 de setembre, a la plaça dels Quatre Cantons.

Cal recordar que en les últimes hores la Fiscalia espanyola ha obert diligències a més de 700 alcaldes sobiranistes de Catalunya i, en cas que no compareguin a declarar, ordenarà la seva detenció. A més, també ha enviat ordres a les policies locals perquè evitin el referèndum.

Esquerra Republicana de Sant Cugat també farà una enganxada de cartells aquest dijous i ha convocat un acte de campanya pel referèndum per aquest dissabte, dia 16 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem