ERC enceta la campanya del Sí amb un acte amb les dones com a protagonistes

La cita tindrà lloc dissabte, 16 de setembre, a les 12.00 h al Celler Modernista

Esquerra Republicana de Catalunya donarà el tret de sortida a la campanya del Sí al referèndum de l'1 d'octubre a Sant Cugat amb un acte amb les dones com a protagonistes, aquest dissabte 16 de setembre. A més, la formació independentista farà una enganxada de cartells aquest dijous, 14 de setembre, a la nit, per engegar de manera oficial la campanya. Serà a partir de les 22 hores a la plaça de la Unió, a l'avinguda de Lluís Companys.

Sota el títol 'Construir una nova república. Sí', l'acte estarà moderat per la gestora cultural i secretària d'imatge i comunicació d'ERC, Esther Madrona, i comptarà amb la participació de tres dones: l'activista cultural Carmen Echevarría, la mestra i presidenta dels Castellers de Sant Cugat, Gemma Aristoy, i Gina Cahís, estudiant i secretària de coordinació interna de les JERC. 

L'acte tindrà lloc a les 12 hores d'aquest dissabte al Celler Modernista. Un cop finalitzi la xerrada, Eli Escoda oferirà un concert acústic de cançons feministes. 

Així, igual que ja ha anunciat el PDECat, Esquerra manté els actes de campanya pel referèndum tot i les prohibicions del Tribunal Constitucional i la investigació de la Fiscalia. El president Carles Puigdemont ha assegurat que la votació es durà a terme, ja que està emparada per la legalitat catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem