El PP acusa de "joc brut" a Fortuny per presentar el robot policia en període electoral

L'alcaldessa de Sant Cugat i candidata a l'alcaldia per Junts per Catalunya, Carmela Fortuny, va presentar un robot policia, i el PP considera que "presenta projectes amb objectius electorals"

El PP de Sant Cugat acusa Carmela Fortuny, alcaldessa del municipi i alcaldable de Junts per Sant Cugat en les eleccions municipals del 26 de maig, de "jugar brut en període electoral, presentant projectes amb objectius electorals, aprofitant-se de la seva alcaldia". L'acusació arriba després que Fortuny presentés el dimecres 8 de maig, dins de període electoral de precampanya, un robot policia que patrullarà els carrers del municipi.

Més info: Un robot patrullarà pels carrers de Sant Cugat

Els populars van presentar un recurs davant de la Junta Electoral just el dia abans de la presentació, el 7 de maig, perquè aquesta fos suspesa. La resolució de la Junta Electoral, però, va arribar després de la presentació, i aquesta es va poder fer. De totes maneres, Benejam adverteix a Fortuny que "està advertida i que vigilarà les seves activitats com a alcaldessa".

 
Comentaris

Destaquem