El PP agraeix als Mossos la seva tasca durant la visita d'Albiol a Sant Cugat

Xavier Garcia Albiol va ser rebut a crits per uns 300 santcugatencs durant la inauguració de la nova seu del PP a Sant Cugat

Una delegació del Partit Popular de Sant Cugat ha anat la comissaria dels Mossos d'Esquadra per agrair el dispositiu policial durant la visita de Xavier Garcia Albiol el passat 19 d'octubre. El líder popular va assistir a la inauguració de la nova seu del PP a Sant Cugat i va ser rebut a crits per uns 300 santcugatencs. Agents dels Mossos van establir un dispositiu per evitar qualsevol incident.

El PP reconeix la tasca de la policia catalana i asseguren que el dispositiu policial va permetre "el desenvolupament normal de la inauguració prevista i evitant que es produís algun tipus d'incident que posés en risc la seguretat pública".

"Gràcies al dispositiu perfectament organitzat dels Mossos, l'acte es va desenvolupar sense incidents, més enllà dels inacceptables insults que es van dirigir a Xavier Garcia Albiol a la seva arribada i durant tot el temps que va durar la inauguració, i no va caldre lamentar danys", assenyala la formació santcugatenca a través d'un comunicat.

Els populars destaquen "la professionalitat" que els agents van tenir en tot moment i asseguren que en tot moment es van sentir "recolzats".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem