El PP demana "neutralitat" al Síndic santcugatenc

La formació li reclama "respecte per les decisions judicials"

El Partit Popular de Sant Cugat del Vallès ha reclamat al Síndic de Greuges de la ciutat, Ramon Palacio, "neutralitat i respecte per les decisions judicials". Ho han fet en un comunicat com a resposta a les declaracions del Síndic del passat 26 de març en les quals manifestava "la seva condemna pels empresonaments dels polítics vinculats amb la ciutat, Raül Romeva i Jordi Turull, que van ser empresonats preventivament el passat divendres 23 de març".

El PP ha manifestat que "l'obligació del Síndic és la d'actuar amb imparcialitat, neutralitat i independència", qualificant de "molt greu" no fer-ho. En el mateix sentit, recorden al Síndic que la seva funció principal és "la d'actuar en funció de les denúncies i peticions ciutadanes" i en canvi, "no figura entre les seves funcions la de valorar les decisions judicials".

De la mateixa manera, i recordant el passat polític de Palacio, el PP afirma que "dona la sensació que amb el seu comunicat, l'actual Síndic de Greuges vol anar a remolc de l'atenció mediàtica, com si encara fos un polític a la recerca de la notorietat". És per això que consideren que "si Ramon Palacio es vol convertir en un defensor més del "procés", al servei del Govern Municipal i de l'expresident Puigdemont, deixaria de ser apte per ocupar aquesta institució".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem