El PP Sant Cugat, amb 2.400 vots menys que el 2012

El Partit Popular de Catalunya tindrà 8 representants menys al Parlament català

El Partit Popular (PP) tindrà 8 representants menys (de 19 del 2012 a 11 del 2015) al Parlament català, amb més de 336.000 vots. El Partit Popular ha aconseguit a Sant Cugat més de 2.925 vots, molt lluny dels 5.327 vots que va assolir en les últimes eleccions catalanes. Tant a Catalunya com a Sant Cugat, el PP és la cinquena força política. Álvaro Benejam, nou president del PP Sant Cugat des del passat 10 de setembre, ha reconegut, en declaracions al TOT Sant Cugat, que “els resultats del nostre partit no han estat bons ni a Catalunya ni a Sant Cugat”.

Benejam: “A Sant Cugat hi ha una majoria de més del 50% independentista”

Álvaro Benejam ha dit que “a Sant Cugat hi ha una majoria de més del 50% independentista”. En aquesta línia, però en l'àmbit català, Benejam ha explicat que “és una satisfacció que el suport als partits partidaris de la independència no hagi arribat al 50%”.

Benejam: "Intentarem convèncer la gent perquè entengui que seguir junts és la millor manera”

Benejam ha assenyalat que “a la societat catalana està instal·lada la idea que la resta d'Espanya va en contra de Catalunya, i no és així. Catalunya sense Espanya estaria pitjor i Espanya sense Catalunya també estaria pitjor. Tots hi perdem si Catalunya i Espanya se separen. És un futurible que no creiem que sigui possible, ni econòmicament ni socialment. No és possible que Catalunya i Espanya se separin. Intentarem convèncer la gent perquè entengui que seguir junts és la millor manera”.

Respecte a l'alta participació d'aquestes eleccions catalanes a Catalunya i a Sant Cugat, Benejam ha explicat que ha estat conseqüència “del debat que s'ha suscitat arran d'aquestes eleccions sobre si independència sí o independència no”.

Benejam: "La sorpresa han estat els resultats de Ciutadans"

Per a Benejam la sorpresa d'aquestes eleccions han estat “sense cap mena de dubte, els resultats de Ciutadans (C's). Respecte a les últimes eleccions, han explotat”.

Durant la nit electoral, Álvaro Benejam i Alfredo Bergua, nou secretari general del PP Sant Cugat, han seguit sols les eleccions. Els apoderats han anat deixant les actes a la seu social del partit i han marxat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem