El projecte de Guanyem Valldoreix seguirà endavant des de l'oposició

La formació valora positivament "l'escletxa que genera que el govern hagi perdut la majoria absoluta"

Guanyem Valldoreix ha fet balanç dels resultats de les passades eleccions municipals del 26 de maig, valorant positivament el fet que "el govern ha perdut la majoria absoluta", dient que "ho hem d'aprofitar per millorar la qualitat de vida de la gent del nostre poble".

Xavier Humet, qui encapçalava la llista de la confluència d'esquerres formada per ERC, MES, la CUP, Procés Constituent, Gent x Valldoreix, Sant Cugat en Comú i l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix, destacava que "hem fet una campanya molt digna, apostant molt pel que volem per al futur a Valldoreix". És per això, deia, que "la feina no acaba aquí, sinó que seguirem amb la idea de seguir treballant plegats per guanyar Valldoreix".

Lluc Cahís, portaveu d'ERC-MES, també feina una valoració positiva de la campanya, dient que "si no hem guanyat no ha estat per manca de projecte, sinó per manca de temps", i fent valdre la riquesa del pacte de les esquerres i les entitats socials de Valldoreix, traduït en el repartiment de les vocalies. En aquest sentit, destacava que "seguirem treballant per aprofitar l'escletxa política que suposa haver perdut la majoria absoluta el govern".

Ferran Margineda, vocal de la CUP-PC també refermava la seva aposta pel projecte de Guanyem Valldoreix, i Jaume Sanmartí, per part de Gent per Valldoreix, destacava que "ho tenim ben encarrilat de cara a les pròximes eleccions", refermant-se en el compromís de "complir el programa amb el qual ens presentàvem".

 
Comentaris

Destaquem