El PSC afronta un resultat "agredolç" a Sant Cugat

Pere Soler, el regidor del PSC a Sant Cugat, es mostra satisfet amb l'aliança amb Avancem per Catalunya, tot i que lamenta els resultats per sota de les enquestes

La candidatura de PSC Avancem per Catalunya, formada per membres del PSC i de l'antic partit d'Unió, ha obtingut un total de 5.755 vots a Sant Cugat, que representa un 9,49% dels 60.642 santcugatencs citats a les eleccions d'aquest 21 de desembre. Aquesta xifra és major respecte les eleccions del setembre del 2015, on va aconseguir un total de 3.350 vots (6,81% del cens). 

D'aquesta manera, se situa com la quarta força més votada en l'àmbit català i guanya un escó respecte les eleccions del setembre del 2015, darrere de Ciutadans, Junts per Catalunya i Esquerra Republicana, en unes eleccions on la participació ha superat el 81%. 

El regidor del PSC de l'Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler, ha valorat positivament l'augment de vots del PSC arran de la unió amb Units Per Avançar, tot i que lamentant un resultat "agredolç" per sota del que preveien les enquestes. No obstant això, s'ha mostrat satisfet davant la superació de vots d'ambdues formacions respecte a la suma aritmètica de les eleccions del setembre del 2015. 

Soler ha declarat que en l'escenari actual "poden haver-hi diverses dificultats en la formació de govern", i demana "seny" a les forces guanyadores. Per altra banda, ha afirmat que "l'independentisme a Sant Cugat està estancat" i ha lamentat que "les forces d'esquerres" hagin retrocedit. 

Les dues santcugatenques que estaven a les llistes del PSC per Barcelona, Victòria Camps en el número 84 i Isabel Sierra en el número 32, no entraran en el Parlament. 

Mireu les imatges de la jornada electoral a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem