Els Comuns obtenen el 6,59% dels vots a Sant Cugat

Catalunya en Comú-Podem ha millorat els resultats obtinguts el 27 de setembre del 2015

Catalunya en Comú-Podem ha obtingut un total de 3.476 vots a Sant Cugat, el que representa el 6,59% dels vots totals emesos aquest dijous, 21 de desembre, per les eleccions al Parlament de Catalunya al municipi. 

Aquesta xifra representa una millora respecte a les eleccions del 27 de setembre del 2015, quan els Comuns van obtenir un total de 2.974 vots, el que va representar un 6,04% dels vots i els va situar com a quarta força, per darrere de Junts pel Sí, PSC i el PP.

El portaveu d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, ha destacat que "nosaltres considerem que no són uns bons resultats, tenint en compte que la principal força política serà Cs. Creiem que és una mala notícia pel país. Tot i això, en l'àmbit local, creiem que són uns resultats que compleixen les expectatives que teníem, que era de mantenir o millorar els resultats". 

"Nosaltres lamentem que hi ha hagut una forta polarització que no hem sabut revertir, i que les formacions polítiques que representen aquesta polarització s'han vist reforçades. Creiem que això dificultarà moltíssim el que per a nosaltres és més important, que és reconvertir la convivència del país i avançar més en drets socials i drets nacionals", ha afegit Gutiérrez. 

Amb aquests resultats cap dels dos santcugatencs que formaven part a les llistes dels Comuns, encapçalada per Xavier Domènech, entraran al Parlament. Aquests són Ramon Gutiérrez, que anava com a número 26, i Josep Maria Balcells, com a número 78.

Mireu les imatges de la jornada electoral a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem