El PSC defensa la proposta de Ramon Palacio com a Síndic de Greuges de Sant Cugat

Els socialistes consideren que compleix amb escreix els requisits per ocupar aquest càrrec

El Partit Socialista de Sant Cugat del Vallès defensa la proposta de l'alcaldessa, Mercè Conesa, perquè Ramon Palacio es faci càrrec de la sindicatura de greuges de la ciutat. En un comunicat, asseguren que Palacio "compleix amb el necessari per esdevenir un bon síndic els pròxims cinc anys".

En aquest sentit, afirmen que "tant el perfil professional, com l'arrelament a la ciutat, participació en el teixit associatiu, o la seva experiència en l'àmbit de la gestió pública l'avalen com al millor candidat dels quatre que s'ha posat sobre la taula, sense desmerèixer les aptituds o coneixements o experiències d'aquests, ans el contrari fer valdre ja en si mateix la voluntat d'exercir aquest càrrec".



Els socialistes volen, com afirma el portaveu socialista José Gallardo en el mateix comunicat, "posar en relleu la vàlua de Ramon Palacio com a proper síndic, ja que a més de ser la persona que ha proposat l'alcaldessa i que més consens aglutina, és una persona capacitada per assumir els reptes de Síndic de Greuges".

Igualment, destaquen com a positiu que "la renovació per la continuïtat de Clavell en l'anterior mandat va ser aprovada per unanimitat (CiU, PSC, PP, ICV, i CUP), i que en aquest cas una persona com Palacio, amb la sensibilitat que té, no hauria de ser un problema per aconseguir el màxim de consensos possible".

A més, apunten que "fem un flac favor si el fet d'haver estat regidor t'inhabilita per realitzar altres tasques vers la ciutadania, no és una manera de dignificar la política", afegint que "el fet d'haver estat regidor li aporta un coneixement del funcionament de l'ajuntament que li servirà per a resoldre qüestions relacionades al dia a dia de la sindicatura".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem