El PSC demana ara l'expulsió del regidor de Demòcrates del govern de Sant Cugat

Els socialistes han compartit govern amb el PDeCAT i Demòcrates a Sant Cugat durant gairebé un any

El PSC ha demanat a través d'un comunicat l'expulsió del regidor de Demòcrates del govern de Sant Cugat que comparteixen amb el PDeCAT. Els socialistes, que fins fa poc formaven part del govern del PDeCAT-Democràtes, consideren ara que "l’actual coalició de govern no té sentit a Sant Cugat".

El PSC denuncia "manca de treball i pèrdua absoluta de qualsevol responsabilitat en la gestió de Demòcrates en cap àrea de govern per la seva renuncia voluntària" i constata "la seva nul·la capacitat d’incidència en el dia a dia de la ciutat més enllà del vot necessari en el plenari per assolir majories". El regidor de Demòcrates a Sant Cugat, Carles Brugarolas, no té cap responsabilitat de govern després de deixar la seva tasca com a tinent d'alcalde d'Economia el 2016.

Un dels motius que haurien de comportar l'expulsió del regidor de Demòcrates del govern santcugatenc, segons el PSC, és el fet que Demòcrates formés part de la candidatura d’ERC al Parlament de Catalunya. "Volem recordar que ERC en l’àmbit local està portant a l’extrem reiteradament la confrontació directa amb l’equip de govern per fer caure’l i Demòcrates ni tan sols rebaixa la tensió", argumenta.

Els socialistes acusen el regidor de Demòcrates de poder "compartir informació i estratègies de manera directa amb partits de l’oposició ara que s’han establert aliances d’interessos" i asseguren que "l’equip de govern s’ha tornat més vulnerable".

Amb tot, el PSC demana al regidor de Demòcrates que abandoni l'equip de govern i, en cas que no ho faci per voluntat pròpia, demana a  l'alcaldessa Mercè Conesa que l'expulsi. El govern de Sant Cugat, sense majoria absoluta ja que disposen 11 dels 25 regidors del Ple Municipal, està integrat actualment per deu regidors del PDeCAT i un de Demòcrates. En l'inici de mandat, al 2015, el partit vigent que governava a Sant Cugat era Convergència i Unió.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem