El PSC lamenta "l'espectacle" entre ERC i PDECat per l'Hospital General

Els socialistes afirmen que Sant Cugat "no es ressentiria excessivament" de la sortida de l'Hospital General de la xarxa pública

El PSC de Sant Cugat ha lamentat en un comunicat "l'espectacle permanent de picabaralla" entre els càrrecs electes d'Esquerra Republicana i del Partit Demòcrata Europeu Català al voltant de la decisió d'excloure l'Hospital General de la xarxa pública de sanitat. "No és de rebut que es traslladi a la ciutadania un problema de quotes de poder entre PDECat (abans Convergència) i ERC, i menys fent servir un tema tan delicat com és la salut de les persones”, emfatitzen els socialistes santcugatencs.

El PSC insta l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, a "deixar-se de discussions" i a dedicar tots els esforços a "activar i desencallar el projecte del nou hospital públic de referència per a Sant Cugat, acordat i aprovat, però que no està pressupostat". Segons apunten els socialistes, incorporar l'Hospital General a la xarxa pública, com apunten algunes veus, "és molt costós i inviable".

La formació santcugatenca afirma que estan "parcialment d'acord" amb la decisió de la conselleria de Salut d'excloure el centre hospitalari de la xarxa pública, tot i que demanen que "es respectin els llocs de treball del personal de l'Hospital General". Tot i això, el PSC considera que "el nombre d’usuaris de l’HGC provinents del servei públic sanitari de Sant Cugat és molt baix" i que per aquest motiu "la ciutat no se’n ressentiria excessivament".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem