El PSC no vol que Núria Gibert presideixi el Consell de Barri de la Floresta

Després de la dimissió de Ramon Piqué, la CUP va proposar a Núria Gibert com a presidenta del Consell de Barri

El PSC, soci de govern de PDECat-Demòcrates a Sant Cugat, no vol que la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, sigui la presidenta del Consell de Barri de la Floresta. Van ser els cupaires els que van proposar a Gibert com a presidenta, després de la dimissió de Ramon Piqué com a regidor i com a màxim responsable del Consell de Barri florestà.

"Els socialistes sempre hem apostat perquè les presidències recaiguin en regidors adscrits al territori del consell", argumenta el PSC en un comunicat. En aquest sentit, l'únic que viu a la Floresta actualment és el membre de l'equip de govern Carles Brugarolas, que ja va presidir el Consell de Barri entre el 2011 i el 2015 en una època de tensió amb els veïns.

El PSC recorda que "l’elecció de Piqué va ser fruit d’una negociació enmarcada en l’elaboració del cartipàs a inici de mandat" i fan referència a la "bona voluntat" de CiU per tenir bona relació amb CUP-PC i ERC-MES. Tot i això, els socialistes, que van entrar al govern fa uns mesos, creuen que ara ja no cal buscar aquestes sinergies: "En aquests moments les circumstàncies han canviat i ara res lliga a l’alcaldessa i a la coalició PDeCAT-Demòcrates a mantenir l’acord de cartipàs".

El grup socialista critica també directament a la portaveu cupaire: "Volem recordar que Gibert sumaria la presidència del Consell de Barri a la del càrrec de portaveu del secretariat nacional de la CUP i a portaveu del grup municipal de la CUP a Sant Cugat. "La CUP perd tota credibilitat en parlar d’altres electes d’altres partits respecte a l’acumulació de càrrecs i tasques", asseguren.

Tot i això, el PSC assegura que respectarà la "decisió" que prengui l'alcaldessa Mercè Conesa, ja que és la responsable de designar els consells.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem