El PSC presumeix d'aplegar "totes les esquerres" no independentistes

Acte de campanya del PSC a Sant Cugat amb la número 4 per Barcelona, la comunista Beatriz Silva

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Pere Soler, ha presumit que la candidatura socialista per les eleccions del 21 de desembre és la que "engloba totes les singularitats de l'esquerra que no és independentista". Així ho ha assegurat durant un acte de campanya aquest 11 de desembre a Sant Cugat, amb la número 4 de la llista per Barcelona, Beatriz Silva, provinent del moviment comunista.

Silva, una de les fundadores de Federalistes d'Esquerra, ha explicat que s'ha decidit per entrar a la llista del PSC perquè és "l'únic partit" que garanteix avançar cap a una Espanya i una Europa federal i, al mateix temps, es compromet en la lluita contra el tràfic de dones per la prostitució i el proxenetisme. 

"S'ha de trencar l'esquema de l'immobilisme del PP i la proposta de ruptura dels independentistes", ha argumentat Silva, que no es mostra incòmoda per compartir llista amb gent provinent de la dreta com l'exlíder d'Unió Ramon Espadaler. "La crisi política de Catalunya requereix consensos i ampliar espais", ha defensat.

En aquest sentit, Pere Soler ha destacat la voluntat del PSC "d'eixamplar el catalanisme tradicional" i "les conviccions d'esquerra" dels socialistes i ha assegurat que la candidatura per les eleccions del 21-D és "molt més esquerrenosa" que la del 2015. "El PSC és l'únic partit que rep insults de totes les formacions polítiques", ha afegit Soler per assenyalar la seva posició fora dels extrems.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem