El PSC vol que es creï una taula de treball per les necessitats sanitàries

La formació local portarà aquesta proposta al ple municipal de novembre

El PSC portarà al ple municipal de novembre, que tindrà lloc el pròxim dilluns 21, una moció per demanar que es creï una taula de treball i reflexió de l'àmbit sanitari.

La formació local vol que aquesta taula serveixi per determinar l'acció municipal en aquest àmbit i que satisfaci les necessitats sanitàries i de cobertura.

Segons explica, en un comunicat, el portaveu socialista, Pere Soler, “Sant Cugat necessita un replantejament del seu model sanitari, i tot i que sigui competència de la Generalitat, nosaltres hem de saber quines són les nostres necessitats tant en matèria d’infraestructures com d’atenció”.

A més, el PSC senyala "l'equilibri" que existeix en aquests moments en l'actual sistema sanitari compartit entre la sanitat pública i la privada. Però confia en que no hi hagi una "sobresaturació del sistema públic, mentre no hi hagi les dotacions i equimanets necessaris".

En aquesta línia Soler apunta que cal donar més suport en “avançar cap a una major cobertura pública i de proximitat, de qualitat per a tothom, sense haver de dependre d’un sistema alternatiu privat, però també hem de ser realistes davant l’actual situació en la qual ens trobem i, per tan, serà molt positiu fer sentir una veu unitària en aquests principis bàsics del model sanitari que defensem ”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem