El santcugatenc Bernat Picornell (ERC) continuarà sent senador

Bernat Picornell és membre d'Esquerra Republicana

El santcugatenc Bernat Picornell és un dels vuit escollits pel Parlament de Catalunya per senadors autonòmics al Senat espanyol. Aquest divendres, 4 de maig, el Parlament va aprovar la designació dels vuits polítics que representaran la Generalitat a la cambra espanyola.

Es tracta de Francesc Xavier Alegre i Lorena Roldán (Cs), Josep Lluís Cleries i Marta Pascal (JxCAT), Mirella Cortès i Bernat Picornell (ERC), José Montilla (PSC-Units) i Sara Vilà (CatECP). La votació s'ha fet de forma electrònica i secreta en un ple específic posterior a l'ordinari i ha rebut 130 vots a favors i quatre abstencions de la CUP.

El santcugatenc Bernat Picornell té 28 anys i és senador a la cambra espanyola des del gener de 2016. Actualment, també és vicepresident del Consell de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat. Va ser portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana a Sant Cugat i secretari d'organització a nivell municipal. Està implicat en La Unió Santcugatenca i participa d'entitats com els Castellers.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem