El santcugatenc Espejo-Saavedra, vicepresident segon del Parlament

Militant de Ciutadans des del seu origen, repeteix en el càrrec respecte de la passada legislatura

El santcugatenc José María Espejo-Saavedra és el nou vicepresident segon del Parlament de Catalunya per Ciutadans. Un càrrec en què repeteix respecte de la passada legislatura.

La Mesa del Parlament de Catalunya s'ha constituït aquest dimecres, 17 de gener. Una Mesa formada per Roger Torrent (ERC), amb 65 vots, com a president; Josep Costa de Junts per Catalunya com a vicepresident primer amb 65 vots i José María Espejo-Saavedra com a vicepresident segon amb 57 vots.

Eusebi Campdepadrós de Junts per Catalunya és el secretari primer amb 41 vots; David Pérez, del PSC és el secretari segon amb 30 vots; Joan García de Ciutadans és secretari tercer amb 27 vots, i Alba Vergés d'ERC és la secretaria quarta amb 24 vots.

José María Espejo-Saavedra era el número tres de la candidatura de Ciutadans. El santcugatenc va ser membre de la mesa del Parlament de Catalunya durant la darrera legislatura. Milita a Ciutadans des de la seva fundació el 2006. Abans d'entrar en política, va ser responsable de l'equip d'assessorament jurídic de La Caixa.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem