Tres santcugatencs obtenen escó al Parlament de Catalunya

Representació santcugatenca al nou Parlament de Catalunya

Tres santcugatencs formaran part del nou Parlament de Catalunya resultant de les eleccions catalanes d'aquest 21 de desembre, en què s'ha imposat Ciutadans i el bloc independentista obtindrà la majoria absoluta en escons. Es tracta de Raül Romeva (ERC), José María Espejo Saavedra (Ciutadans) i Munia Fernández Jordán (Ciutadans).

Raül Romeva era el número 3 de la llista per Esquerra Republicana a les eleccions del 21 de desembre. El santcugatenc ha estat conseller d'Afers Exteriors durant el govern de Junts pel Sí, candidatura que va encapçalar el 2015. Anteriorment, abans de fer el pas cap a l'independentisme, va ser eurodiputat per Iniciativa per Catalunya. Romeva està sent investigat per rebel·lió i sedició i va passar un mes a la presó d'Estremera de manera preventiva.

José María Espejo Saavedra també era el número tres de la candidatura de Ciutadans. El santcugatenc va ser membre de la mesa del Parlament de Catalunya durant la darrera legislatura. Milita a Ciutadans des de la seva fundació el 2006. Abans d'entrar en política, va ser responsable de l'equip d'assessorament jurídic de La Caixa.

Munia Fernández Jordán era la número 21 de la llista de Ciutadans per Barcelona. Fernández és actualment regidora per Ciutadans a Sant Cugat, càrrec que va estrenar després de les eleccions municipals de 2015.

Mireu les imatges de la jornada electoral a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem