El santcugatenc Joan Vidal, una de les baixes del govern de Puigdemont

Vidal de Ciurana era fins ara el secretari del Govern de Catalunya

El santcugatenc Joan Vidal de Ciurana és una de les persones que abandona el Govern de la Generalitat de Catalunya, després dels canvis anunciats pel president Carles Puigdemont aquest 14 de juliol amb la vista posada al referèndum de l'1 d'octubre. Vidal ha estat el secretari del Govern de la Generalitat durant l'últim any, quan justament va prendre el relleu de Jordi Baiget, el conseller cessat recentment. Els canvis  també afecten a les conselleries i deixaran el govern la vicepresidenta Neus Munté i els consellers Jordi Jané i Meritxell Ruiz.

Anteriorment, el santcugatenc havia estat el cap de gabinet del llavors president Artur Mas i en el seu currículum també apreix la direcció d'Òmnium Cultural entre el 2003 i el 2007.  Va néixer a Barcelona l’any 1971 i viu a Sant Cugat des de fa gairebé 15 anys.

El relleu de Vidal de Ciurana al capdavant de la secretaria de govern, una de les funcions amb més importància dins del govern, serà Víctor Cullell. D'altra banda, els nous consellers seran el fins ara regidor de Barcelona Joaquim Forn, Clara Ponsatí i Jordi Turull, que va ser el gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat durant l'època de l'alcalde Lluís Recoder.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem