El tinent d'alcalde Damià Calvet, Botifer de l'Any segons Arran Sant Cugat

Mercè Conesa, Botiflera d'Honor

El tinent d'alcalde d'Urbanisme i Economia, Damià Calvet, ha estat elegit com a Botifler de l'Any per l'organització juvenil Arran. Un total de 114 persones van votar per atorgar el Botifler de l'Any d'Arran Sant Cugat, un 'reconeixement' per denunciar la tasca de representants públics, empreses o entitats que l'entitat independentista considera negatius.

Damià Calvet va rebre el 32% dels vots i segons Arran mereix el premi per "està immers en una trama de frau i malversació de fons públics a partir d’una operació urbanística a Badalona, en la que també hi figuren noms il·lustres com el de Xavier Garcia Albiol".

Els altres nominats eren el bar The Police; la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny; el bloc del 155 format per Cs, PSC i PP, i la immobiliària Solvia.

D'altra banda, Arran va reconèixer l'alcaldessa Mercè Conesa com a Botiflera d'Honor per la relació de Sant Cugat amb la corrupció a través del Cas Palau i de Convergència.  "En el seu palmarès destaca la signatura d’un decret fals de convocatòria del Referèndum 1-O o l’organització de la pantomima dels pressupostos participatius", destaca Arran.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem