Pintada d'Arran al pavelló de la rambla del Celler contra la corrupció

L'agrupació juvenil Arran Sant Cugat va difondre un vídeo d'una pintada al pavelló 3 de la rambla del Celler on denunciava la corrupció de Convergència arran del Cas Palau. Cal recordar que el PAV-3 és una de les obres que hauria comportat una comissió per CDC, segons la sentència del Cas Palau.

"PAV-3%", posa la pintada feta el passat diumenge 5 de gener per la part de fora de les vidreres del pavelló, pel carrer de 2 de maig. "Hola Ajuntament de Sant Cugat i PDeCAT, heu robat un 3% de diners del PAV-3. Teniu un 3% de decència, també? No oblidem, per molt que canvieu de sigles i abraceu banderes", va denunciar Arran a través de Twitter.

El PDeCAT va respondre l'acció d'Arran a través de les xarxes socials: "Convidem Arran Sant Cugat a presentar denúncies als jutjats pel que ells consideren un robatori del PDeCAT de Sant Cugat, en comptes de seguir malmetent el patrimoni públic amb pintades".

"El PDeCAT saqueja els béns públics i resultarà que som nosaltres qui malmet el patrimoni públic!", va respondre l'agrupació juvenil independentista.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem