Eleccions europees a Sant Cugat: ja es pot consultar el punt de votació i el cens

67.114 santcugatencs podran votar a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny

A partir d’aquest dilluns 22 d’abril, la ciutadania ja pot consultar el cens electoral de les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny i saber a quin col·legi haurà de votar. Les consultes es poden fer a través del web de l'Ajuntament de Sant Cugat, per telèfon al 010 o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament.

Més info: Consulta si t'ha tocat ser en una mesa electoral per les eleccions al Parlament

Les possibles reclamacions respecte inclusions o exclusions al cens, tancat a data 1 de febrer, es podran realitzar de forma presencial a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (centre i districtes) fins al 29 d’abril.

Les persones que desitgin exercir per correu el dret a vot ja ho poden sol·licitar fins al 30 de maig a l'Oficina del Cens Electoral.

67.114 santcugatencs amb dret a vot

Un total de 67.114 santcugatencs podran exercir el dret a vot en aquestes eleccions, de les quals 66.119 persones tenen nacionalitat espanyola i 995 són comunitaris amb dret a vot. Tot i ser pràcticament definitiva, aquesta xifra encara podria canviar una vegada s’incorporin les reclamacions al cens que s’hagin pogut efectuar.

35 col·legis electorals

L’Ajuntament manté el mateix nombre de meses (90) i de col·legis electorals (35) que a les eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc al 12 de maig. Respecte a les eleccions generals del passat mes de juliol del 2023 hi ha quatre canvis d’ubicació. L'Escola La Floresta, el Teatre La Unió i el Club Muntanyenc seran col·legis electorals en substitució del pavelló de La Floresta, la Llar d'Avis de la Parròquia i el Museu del Còmic. A més, el Pins del Vallès torna a ser col·legi electoral. 

Captura de Pantalla 2024 04 22 a les 10.46.08

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem