Elena Vila, nova alcaldessa accidental de Sant Cugat

La tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç pren el relleu d'Esther Madrona i serà alcaldessa accidental fins al 18 d'agost

Sant Cugat té nova alcaldessa accidental: Elena Vila. La tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç agafa el relleu d'Esther Madrona el dimecres 14 d'agost, i ocuparà les funcions de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, fins al diumenge 18 del mateix mes. Cal destacar que enguany Sant Cugat tindrà 5 alcaldes i alcaldesses accidentals mentre durin les vacances d'Ingla.

Elena Vila és una altra debutant en la política municipal, i ocupa la tinència d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç. En les eleccions municipals es presentava com a número 2 del PSC, i tot i que serà el seu primer mandat amb càrrec públic al consistori, coneix de prop l'Ajuntament, on ha treballat com a tècnica, des del juliol del 2017, encarregant-se de l'assessorament i l'elaboració tècnica de plans i projectes estratègics territorials i de millora de l'ocupabilitat. Abans també havia treballat per l'Ajuntament de Premià de Mar (del 2016 al 2017), per l'Ajuntament de Rubí, com a tècnica de Relacions Ciutadanes (2007 - 2016) i per la Diputació de Barcelona, com a agent local de Diversitat i Ciutadania (2006 - 2007).

 
Comentaris

Destaquem