Elena Vila, reelegida secretària d'esports de l'executiva nacional del PSC

Elena Vila és l'actual portaveu del PSC a l'Ajuntament de Sant Cugat i senadora per Barcelona

La santcugatenca Elena Vila ha estat reelegida secretària d'esports de l'executiva nacional del PSC, durant el congrés del partit que s'ha celebrat aquest dissabte 16 de març a Barcelona. Vila és l'actual portaveu del PSC a l'Ajuntament de Sant Cugat i senadora per Barcelona al Senat espanyol. 

D'aquesta manera, Vila es mantindrà a l'executiva socialista com a responsable de l'àmbit esportiu. "Sant Cugat té molt a dir en aquesta nova etapa que ara s'obrirà a Catalunya a partir de les eleccions del 12 de maig", ha expressat la santcugatenca en un comunicat. Durant el congrés socialista també s'ha reelegit Salvador Illa com a primer secretari del partit a Catalunya i candidat als comicis catalans. 

Més info: Elena Vila, nova senadora: "Vull ser l'altaveu de les necessitats dels santcugatencs"

Elena Vila, trajectòria socialista

Elena Vila va entrar a l'Ajuntament de Sant Cugat el 2019 i va assumir la tinència d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç durant el govern del tripartit (2019-2023). Després de les eleccions municipals de 2023, que van posar fi al tripartit i a la presència del PSC al govern, va assumir el càrrec de regidora-portaveu socialista a l'Ajuntament. A més, va ser elegida com a senadora per Barcelona a les eleccions generals del 2023.

Militant socialista des de 2004, havia estat primera secretària de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat i havia ocupat diferents càrrecs en l'executiva local i al Vallès.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem