Eloi Rovira dimiteix com a president del PDeCAT i es forma una Junta Gestora

Lola Mata assumeix la presidència de la nova Junta Gestora del partit

Eloi Rovira, regidor de Junts per Sant Cugat a l'Ajuntament, ha presentat la seva dimissió com a president del PDeCAT de Sant Cugat del Vallès aquest dijous, 13 de febrer, en una assemblea extraordinària del partit després de més de tres anys en el càrrec.

Amb la seva dimissió, ha presentat també la proposta de constituïr una Junta Gestora fins que es convoquin eleccions, amb data encara per definir. Una Junta Gestora que presideix Lola Mata, acompanyada per la vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix, Elena Degollada; Joan Soler; la regidora Cristina Paraira; els Consellers Nacionals Salvador Massip i David Miralles; i el president de les JNC, Marc Ledesma.

Igualment, no es convocaran eleccions pel nou comitè executiu fins que estigui definit l'espai polític i l'encaix entre Junts, PDeCAT i la Crida.

Rovira era ratificat com a president de la secció local del partit en l'assemblea extraordinària celebrada al mes de novembre de 2016, mentre era regidor d'Esport i Joventut de Sant Cugat.

Més info: Eloi Rovira, nou president de PDECAT Sant Cugat

En aquell moment, la candidatura de Rovira fou l'única presentada després d'un acord previ, rebent un "ampli suport" per part dels membres de l'assemblea.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem