Eloi Rovira, nou president de PDECAT Sant Cugat

La decisió s'ha prés durant l'assemblea extraordinària del partit celebrada aquest 29 de novembre

Eloi Rovira és el nou president de PDECAT Sant Cugat. Així ho ha ratificat l'assemblea extraordinària d'aquest dimarts, 29 de novembre. L'actual regidor d'Esport i Joventut de Sant Cugat encapçala un equip format per 12 membres que té per objectiu engrescar la ciutadania de Sant Cugat al voltant del projecte polític de PDECAT.

Un equip que Rovira defineix com "molt equilibrat, amb homes i dones, joves i grans, i amb gent de tots els àmbits i sectors, per tenir la visió de tota la gent implicada i poder-la traslladar al missatge polític, i gent molt implicada amb el teixit associatiu de Sant Cugat per estar atents a tot el que passa al municipi i poder elaborar un discurs que engresqui la gent".

"Hem intentat presentar un projecte ilusionant, engrescador, fresc i obert a la ciutadania, amb la intenció d'ampliar la massa social d'associats i intentant que PDECAT sigui un referent polític de la ciutadania a Sant Cugat", ha explicat Rovira.

La candidatura de Rovira era única, ja que "ens vam posar d'acord amb l'altra que va haver-hi sobre el projecte i l'equip". Amb tot, ha remarcat la importància de "l'ampli suport" rebut pels membres de l'assemblea.

A títol personal, Rovira s'ha mostrat il·lusionat. "Fa respecte i és responsabilitat, però és una injecció d'il·lusió", ha explicat, afirmant tenir "moltes ganes de treballar i de fer les coses amb un perfil molt personal i amb un equip que he intentat configurar de manera que ens compensem els uns altres". "Encaro el nou repte amb il·lusió", ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem