Els pressupostos pactats entre Convergència i ERC-MES tindran propostes del PSC

El ple per aprovar els pressupostos pel següent curs tindrà lloc aquest dijous, 22 de desembre

El grup municipal del PSC incorporarà les seves propostes als pressupostos per al 2017. D'aquesta manera, els socialistes i l'equip de govern han signat un acord dins del marc del ja existent pacte d'estabilitat pressupostaria que van signar fa unes setmanes el govern de Convergència i el grup municipal d'ERC-MES. D'aquesta manera, i amb paraules del tinent d'alcalde d'Hisenda, Damià Calvet, la proposta del PSC "complementa" a l'acord amb ERC-MES.

Així, Soler ha destacat que el canvi del responsable de les arques de l'Ajuntament, ha permès l'acord, a l'estiu, la cartera d'Hisenda va passar de les mans de Carles Brugarolas, a la responsabilitat de Damià Calvet. "Ens hem pogut acostar més. Moltes propostes ens apel·len directament. Les propostes que aporten provenen del programa electoral del PSC", ha dit Soler.

Aquest dimecres, 21 de desembre, s'ha fet visible l'acord en una roda de premsa, on tant Calvet, com el portaveu del PSC, Pere Soler, han descartat que aquest pacte pugui derivar, de moment, cap a una possible entrada de Soler al govern municipal.

Totes les propostes que ha fet el PSC. 

 
Comentaris

Destaquem