Els santcugatencs estan cridats a participar de la manifestació de la Diada

Enguany la manifestació té per lema 'la Diada del Sí'

Sant Cugat està cridada a participar un any més de la manifestació unitària amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Barcelona. Després dels actes institucionals de l'Onze de setembre a Sant Cugat durant el matí, l'activitat es trasllada a la tarda a Barcelona, amb el lema la Diada del Sí.

L’objectiu és omplir el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe Més. Tot i que l'epicentre estarà a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó, s'estendrà fins al carrer de Casanova pel Sud, els Jardinets de Gràcia per l'oest, el Passeig de Sant Joan pel nord i la plaça de Catalunya per l'est.

Els santcugatencs tenen assignats el tram 111, on estan convocats a les 16 hores, i fins a les 17 hores hi haurà música i cultura popular al llarg del recorregut. A les 17 hores es començaran a desplegar 4 macro pancartes als extrems dels eixos, i a la plaça Catalunya es desplegaran diverses pancartes més petites de forma simultània.

A les 17.14 hores, les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. Al pas de les pancartes, els assistents es posaran la samarreta de la Diada del Sí, provocant un joc de colors. El groc fluorescent de la samarreta de 2017 serà l'estela que acompanyarà les pancartes fins al punt de confluència.

Un cop hagin arribat les pancartes al centre, es veurà un enorme positiu fluorescent des del cel. Quan s'hagi acabat l'acció, es donarà pas als parlaments polítics de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Diada.

Per arribar-hi, l’ANC i Òmnium proposen dues opcions. Una, amb autobús. La sortida serà a les 13 hores des de l’avinguda del Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori. Era necessari reservar plaça.

L’altra opció és participar de la caminada des de Sant Cugat fins al tram 111. 15 quilòmetres de distància, que es calcula fer en 4 hores, i que començarà a les 10 hores des de l’Hípica de Can Caldés.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem